Durant 20 anys que hem estat al vostre costat

Durant 20 anys que hem estat al vostre costat

El meu nom es Cinta Tomàs i sóc la vostra farmacèutica.

Amb tot l’equip de la farmàcia, volem ajudar-vos a promoure la salut, estem al vostre costat per a qualsevol necessitat que tingueu, volem ser els vostres aliats en salut.

La vostra qualitat de vida és la nostra raó de ser, es per això que fa més 20 anys que estem al vostre costat , hem vist crèixer les vostres generacions. Ens heu deixat que us poguem ajudar i cuidar i per això us volem agrair la confiança que durant aquests anys heu dipositat en nosaltres.

Som un espai de salut, amb un equip de professionals format per oferir-vos tota l’atenció que la vostra salut es mereix els 365 dies de l’any.

Des del principi hem volgut treballar des del concepte de la prevenció de la salud, ja que el nostre objectiu es basa en poder oferir una farmàcia personalitzada per cada persona, a on es pugui explicar el per què serveix cada fàrmac i com ens beneficia o ens perjudica i com podem contrarrestrar-lo.

La nostra voluntat d’innovar es tradueix en la recerca constant de les solucions més eficaces, els millors serveis per estar cada cop més a prop de les vostres necessitats. Es per això que amb la nostra inquietut de oferir-vos un millor servei, hem decidit fer aquest canvi en la web per poder estar més a prop, millorar la nostra comunicació, ser més interactius, resoldre millor els vostres dubtes…

Moltes gràcies per estar al nostre costat durant aquests anys i haver pogut crèixer junts.

Cinta Tomás

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *